AZIATISCH EETHUIS SITA

AZIATISCH EETHUIS SITA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 118 beoordelingen
20 nov 2019 om 20:05 Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger. Aanrader
19 nov 2019 om 12:51 Eten kwam 10 minuten eerder dan de opgegeven tijd. Prima
17 nov 2019 om 20:16 Voor de eerste keer besteld. Spareribs Javaans en rotirol kip. Bezorging mooi op tijd en het eten was heerlijk! Met heerlijke groenten en zoete aardappel. Zeker voor herhaling vatbaar!
17 nov 2019 om 18:53 Bezorg tijd precies zoals aangegeven. Eten heerlijk! Zeker een aanrader.
16 nov 2019 om 23:45 Lekker eten, niet te vet. Heerlijke spareribs.
16 nov 2019 om 9:47 Eerste keer besteld via Thuisbezorgd.nl Gelijk ook de eerste keer dat de bezorging vertraagd was. Voortaan bestel ik gewoon rechtstreeks bij Sita, dan hoef ik ook geen extra kosten te betalen voor online betaalmogelijkheden. Het vegan eten was heerlijk!
13 nov 2019 om 1:01 De roti wrap kip was heerlijk. De bezorging was ruim op tijd.
12 nov 2019 om 10:32 hallo, wij hebben tweeenhalf uur moeten wachten op ons eten voor 6 personen na een uur melden ze dat er geen spare ribs meer waren en of we iets anders wilden. oke dan iets anders het zou nog 35 minuten duren, maar nee hoor het duurde nog anderhalf uur.
10 nov 2019 om 22:13 Vandaag een roti rol en roti kippenbouten besteld. Nooit meer!! 2.5uur gewacht op het eten, twee keer gebeld en steeds duurde het langer. Geen compensatie, alleen wat drinken erbij mogen krijgen. geen roti plaat, ei en aardappel bij het gerecht gekregen.
10 nov 2019 om 9:01 Na vele goede ervaringen , een absolute misser. Verlepte groenten, diep doorgebakken kip die niet te eten was. Helaas het meeste weggegooid. Werkelijk treurig. Het zal de wat latere zaterdagavond zijn geweest, zodat wij de opgewarmde restjes kregen.
10 nov 2019 om 8:17 Na bijna twee uur wachten was de bezorger er nadat we hierover gebeld hadden. De kip was erg droog. Jammer want de marinade vond ik goed van smaak. Zag er ook vers gemaakt uit en ruime porties. Echter hebben we veel weg moeten gooien.
6 nov 2019 om 8:38 de saté met gebakken zoete aardappelen besteld, bleek een prima keuze. ruime portie, smakelijk, bezorging op tijd